Omenahotellit on vuonna 2000 perustettu hotelliketju, joka tarjoaa edullista majoitusta Suomen suurimmissa kaupungeissa. Omenahotelleja on tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Jyväskylässä. Hotellihuoneet ja palvelut ovat kaikissa samat, riippumatta kaupungista. Hotelleissa ei ole vastaanottoa, vaan kaikki perustuu uudenlaiseen palvelukonseptiin. Asiakas tekee varauksen ja hoitaa kaikki asiaan liittyvät tapahtumat internetissä. Jopa ovikoodin saa valmiiksi internetistä, joten sisäänkirjautumista ei tarvitse tehdä. Maksu suoritetaan luottokortilla. Ongelmatilanteita varten on myös puhelinpalvelu turvaamassa 24 tuntia vuorokaudessa.

Hotellit ovat todella paljon edullisempia kuin ns. tavalliset hotellit, mutta silti palvelut ovat samat tai jopa paremmat. Ei tarvitse jonottaa kun on tehnyt kaiken valmiiksi internetissä omasta kodista tai työpaikalta käsin. Omenahotellit veloittaa vain niistä palveluista joita haluat tilata. Et maksa mistään ylimääräisestä! Omenahotellien sijainti on loistava, ne sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa. Ja lähistöltä löytyy aina hyvät palvelut. Hotellihuoneissa on hyvä varustelutaso mm. 26 tuumainen LCD-televisio. Omena hotellit ovat erittäin turvallisia, sillä mitään ovea ei saa avattua ilman koodia jonka asiakas saa varauksen yhteydessä. Kaikki sisäänkäynnit ja yleiset tilat ovat myös videovalvottuja.

Omena hotellin konsepti on todella loistava. Se sopii majoitusmuodoksi kenelle vain. Yksin matkustaville, pariskunnille sekä perheille. Ja rahaa säästyy, mutta mukavuudesta ei tarvitse tinkiä. Omene hotellia kannattaa kokeilla!
Keywords: omenahotelli, halpa hotelli, halvat hotellit, huone, televisio